Followers

Monday, January 25, 2010

Item Baru




Salam semua. Rasanya tak sabar2 nak n3 latest gambar item2 yang telah dibeli ngan Kak Lynn. Alhamdulilah barang yang diterima selamat dan tak rosak. Terima kasih. Mungkin sahabat-sahabat semua dah lama memiliki item2 yang saya n3 ni kan.. Kat kuantan ni susah cikit nak dapatkan barang-barang menarik henglish style ni. Jadi kita terpaksalah teropong  dari jauh jer ...



Disitulah saya N3 signage terbaru itew..



Yang ni pun dah lama ngidam. Lastnya dapat jugak. Suka bangat.



Di Rak Kek itu lah saya letakkan signage tersebut.



Signage Kek. Yang ni pun tersenarai juga. Lastnya dapat juga dijadikan Koleksi di Kuantan.



Mulanya nak letak kat situ aje, pas tu bila tengok cam tak sesuai jer.. cari tempat lain lak yang dirasakan sesuai.



Bila dah letak kat atas tv pas tu touch up sikit ngan reben , nampak cam menarik jer kan.



Maka kekal lah ia disitu buat masa ini. RAsanya cukup setakat ini ajer ye. Ok jmpa lagi. Bye.

0 comments: